vissza a főoldalra

Arculat

A munkacsomag feladata a magyarországi belvízi közlekedés arculatának előmozdítása, hozzájárulás a versenyképesség visszaállításához. Az elmúlt években kevés figyelem irányult a hajózás általános PR igényére. Az érintett szervezetek az egyes projektekhez kapcsolódóan (kikötők, Duna hajózhatóságának javítása – VITUKI Nonprofit Kft., RIS-hez kapcsolódó projektek – RSOE) szerveztek ugyan disszeminációs rendezvényeket, ám ezek a speciális projekttevékenységekhez kapcsolódtak és nem általánosságban a víziközlekedési, hajózási tevékenységekhez.

A munkacsomag során meg kell határozni a következő elemeket:

  • az elérni kívánt célcsoportok,
  • kommunikációs csatornák,
  • kommunikációs eszközök,
  • a célcsoportoknak szánt üzenetek,
  • stb.

A munka során felhasználhatóak azok az eredmények, amelyek a PLATINA projekt 4-es számú munkacsomagjában került kidolgozásra a szakértők által – természetesen a magyarországi viszonyokra testre szabva.

Fő információs forrásként felhasználható lesz a projekt során létrehozandó hajózási információs portál, mely komplexen fogja összefogni a magyarországi víziközlekedéssel kapcsolatos közérdekű információkat. Az arculatépítéshez és a PR érték növeléséhez konferenciák szervezésére, nyomtatott tájékoztató anyagok készítésére és terjesztésére, illetve egy kézzelfogható anyagok (pl. ajándéktárgyak, roll-upok, plakátok stb.) készítésére lesz szükség. Ezeket az eszközök mind a közlekedésért felelős minisztérium, mind más szakmai szervezetek felhasználhatják a későbbiekben munkájuk során (pl. rendezvényeiken).

A munkacsomag célja továbbá a hajózás számára média megjelenések szervezése mind a nyomtatott, mind pedig az elektronikus sajtóban.

Az oldalt létrehozta és üzemelteti az RSOE.
RSOE INE PIANC

A projektet az Európai Bizottság / DG MOVE támogatja. Európai Bizottság